صفحه اصلی

English

“پیشرو در مدیریت هوشمند،نادین پویا و پرتحرک”

استفاده آسان ، یکپارچه سازی فرآیندها ، افزایش کارائی ، کاهش هزینه  

 

مدیریت ریسک

مدیریت ریسک به فرآیندی که هدف آن کاهش آثار زیان آور یک فعالیت از طریق اقدام آگاهانه برای پیش بینی حوادث ناخواسته است می‌باشد گفته می‌شود. به عبارت دیگر مدیریت ریسک به فرایند شناسایی، تحلیل و پاسخ به عوامل خطرساز گفته می‌شود که در طول عمر یک پروژه، فرآیند، هدف یا ... ممکن است رخ بدهند. اگر مدیریت ریسک به‌درستی انجام شود می‌تواند با کنترل وقایع آینده، از خطرات احتمالی پیش‌گیری کند. سیستم‌های مدیریت ریسک علاوه بر شناسایی ریسک‌ها و تعیین کیفیت‌شان، می‌توانند تأثیرات ناشی از آن را نیز پیش‌بینی کنند. پذیرش یا عدم پذیرش ریسک معمولا به سطح تاب‌آوری بستگی دارد.

 

نرم افزار مدیریت درخواست

 

مدیریت درخواست

هر کسب و کار و سازمانی در دنیای امروز با انبوهی از درخواست‌های مختلف روبروست. گاه این درخواست‌ها از سوی پرسنل درون سازمان برای یکدیگر ایجاد می گردند و گاه از طرف مشتریان برای واحد‌های مختلف سازمان. از رویی دیگر، با توجه به نوع فعالیت هر سازمان، این درخواست‌ها می توانند در زمینه‌های مختلفی نظیر پشتیبانی آنلاین، شکایات، انتقادات و پیشنهادات، درخواست‌های مشاوره و مواردی از این دست ظاهر گردند. طبیعی است که در یک زمان کوتاه، حجم این درخواست‌ها به قدری با افزایش روبرو خواهد شد که مدیریت آن‌ها به کاری دشوار برای مدیران سازمان و پرسنل تبدیل خواهد گشت.

نرم افزار مدیریت دانش

 

مدیریت دانش

مدیریت دانش به معنای در دسترس قرار دادن نظام‌مند اطلاعات و اندوخته‌های علمی است، به گونه‌ای که به هنگام نیاز، این دانش ها در اختیار افرادی که نیازمند آنها هستند، قرار گیرند تا آنها بتوانند کار روزمره خود را با بازدهی بیشتر و موثرتر انجام دهند. مدیریت دانش شامل مجموعه ای از استراتژی ها و راهکارها برای شناسایی، اکتساب، توسعه، اشتراک گذاری، بهره گیری و نگهداری دانش در سازمان می‌باشد. به عبارت دیگر مدیریت دانش ارتقاء یک رویکرد جامع برای شناسایی، اکتساب، توسعه، اشتراک گذاری، بهره گیری و نگهداری یک سرمایه اطلاعاتی سازمان است. این سرمایه اطلاعاتی ممکن است، داده‌ها، اسناد، خط مشی و رویه‌ها باشد.

 

برای تحقق و تقویت زیر فرایندهای شناسایی، خلق، کسب، نگهداری، تسهیم و بکارگیری دانش، تکنیک‏ های مدیریت دانش متعددی شناخته شده است. شرکت‏های برتر دنیا با پیاده‏ سازی این ابزارها در مدت زمانی کوتاه با کسب بردهای سریع به خروجی‏ های ملموس در مدیریت دانش دست یافته ‏اند.

باید در اولین قدم مشخص کنید که در اجرای مدیریت دانش خود، کدام یک از زیرفرایندهای مدیریت دانش را مد نظر دارید، آنگاه به جعبه ابزار مدیریت دانش مراجعه و ابزار مناسب را انتخاب و اجرا کنید.

برخی از مهم‏ترین و متداول‌ترین تکنیک‏ های مدیریت دانش را در شکل زیر می‏ بینید:

هدف این خدمت این است که برای دست اندرکاران مدیریت دانش و آن دسته از سازمان های بزرگ، متوسط و کوچک که قصد دارند مبادرت به استفاده از تکینک های مدیریت دانش نمایند، تعدادی ابزار بسیار کاربردی برای شروع ارائه کند تا آنها را برای اجرای مدیریت دانش موفق، همراهی کند. همانطور که در شکل بالا اشاره شد تعدادی از تکنیک های متداول و مهم عبارتند از:

  • انجمن های خبرگی
  • داستان سرایی
  • نقشه دانش و تکسونومی ها
  • بازنگری بعد از اقدام

دقت کنید که ابزارها و تکنیک‌های متعدد دیگری نیز وجود دارند که هیچ ترتیب یا سلسه مراتبی نسبت به هم ندارند. مانند کمک همکار، خدمات شبکه‌های اجتماعی، خوشه‌های دانش، مدیریت محتوا، آنتالوژی، جمع سپاری، کافه دانش، پایگاه دانش و غیره. مدیریت دانش یک رشته به شدت در حال توسعه است و از آنجا که تکنیک های جدید مدیریت دانش به سرعت معرفی می‌شوند، دست اندرکاران مدیریت دانش می‌بایست دائما در جریان بهبودهای جدید باشند. تصميم‌گيری در خصوص انتخاب هر يك از تکنیک‌های مدیریت دانش، بايستی بر مبنای نياز‌ها و شکاف های دانشی صورت پذيرد. مطرح كردن و اجرای تکنیک‌های مدیریت دانش پيش از آنكه هدف‌های حقيقي مديريت دانش تعيين گردد از آشكار‌ترين اشتباهاتی می باشد كه بايد از آن‌ها پرهيز نمود.

S5 Box

Login